Even voorstellen.
Wat ging vooraf
Kijkje in NM (2/07)
En nu...tot vertrek
Hobbs, dagboek
School
Naar school in NM
Foto's van school.
Nieuws van CJP
For the english
Fotoalbum
Video
Informatie, contact
Gastenboek

Mei 2006

Binnen het bedrijf van Leon is al geruime tijd sprake van het opzetten van een dependance in Amerika. De plannen worden steeds 'duidelijker', en er worden mensen gevraagd om zich aan te melden om mee te gaan naar New Mexico.

Voor ons was het al snel duidelijk dat wij wel te porren zijn voor een uitstapje van 2 jaar naar een ander land. Dus aanmelden, en ... na een selectieperiode kregen we te horen dat Leon ook uitgekozen is om deel te nemen aan het Key-team.

24 november 2006

Key-team ontmoeting

Vanmiddag is het zover. Alles wat er is besproken, geschreven, enz. in de afgelopen periode  zal misschien wat duidelijker worden. Want het Key-team komt bij elkaar met alle aanhang.
Vanmiddag krijgen we eerst een uitleg (uiteraard in het engels) met heel veel foto's van New Mexico.
Enkele foto's hadden we al eerder gezien, maar nu wordt het plaatje completer omdat Henk er veel bij verteld.
De aanwezige groep van vanmiddag zal ook mee gaan naar Hobbs, ons thuis voor de komende 2 jaar.
Na de presentatie zijn we met het Key-team heerlijk uit eten geweest. Zo leer je  elkaar natuurlijk ook prima kennen.

Onze Doerak

December 2006

Ook zijn er minder leuke dingen aan ons avontuur. Zo kan onze lieve Doerak (bernersennen hond) niet met ons mee. De temperaturen zijn daar te extreem voor zo'n dik vacht. Dus moesten we besluiten om een goed tehuis voor hem te vinden. We hebben een lief echtpaar gevonden die onze Doerak wilde adopteren. Er komt daar ook nog regelmatig een kleinzoon over de vloer, dus hoeft hij de vele knuffels die hij hier altijd kreeg niet te missen. Want ook dat knulletje is al stapel op die grote goedzak. We zullen hem ontzettend missen.

Wie wel erg blij was, nou de gemeente. Want in de US moet iedereen een eigen paspoort hebben. Daar nemen ze geen genoegen met mijn paspoort waar net alle kinderen bij geschreven waren. Dus langs de fotograaf en dan door naar het gemeentehuis. Mogen we aub 5 gloednieuwe paspoorten van u?
Tuurlijk!!  De week erop weer met z'n allen naar het gemeentehuis om ze op te halen. Nu hebben de kinderen hun eigen paspoort, stoer hé.

Familie Jonker | leonenchristel@jonkeronline.com