Even voorstellen.
Wat ging vooraf
Kijkje in NM (2/07)
En nu...tot vertrek
Hobbs, dagboek
School
Naar school in NM
Foto's van school.
Nieuws van CJP
For the english
Fotoalbum
Video
Informatie, contact
Gastenboek

Colyn:

31/3/09:

lekker op vakantie. Vandaag gaan we naar Kerville. en dat is 6 uur rijden in de auto. Maar gelukkig was er een vriendje met ons mee dus we konden ons goed vermaken. soms kijken we een film in de auto. Tussendoor eten we chipjes,snoep en enz.. soms gaan we ook stoppen om  naar de WC of even tanken. toen zijn we het hotel op gaan zoeken en daarna naar een restaurant. S’ morgens gaan we lekker ontbijten en dan naar Fredicksburg 1 uur rijden. dan daar even shoppen en we hebben lekker een ijsje gehaald. Dan even spelen en voor dat we nog 1uur in de auto rijden.

San  Antonio! Na de WC gaan we naar de auto om naar San Antonio te gaan. we zijn bij het hotel en gaan dan naar  nog een restaurant. S’ morgens gaan we naar een rivier en nemen een boot voor een boot tochtje over de rivier. S’ middags  gaan we naar de Alamo [een misionary[ een kerk met een dorp er om heen.] Daarna gaat mijn vriend weg naar hun oom en tante . wij gaan weer naar het hotel en dan weer eten  . S’ morgens gaan we naar de zoo [dierentuin.] Volgende dag gaan we naar 4 meer misionary’s en dan weer slapen. later gaan we 2 uur rijden om naar Corpus Christi.

Een hele,hele grote boot!  Naar het hotel en dan eten. S’ morgens gaan we naar een boot genaamt: USS LEXINGTON [cv-16,] een vliegdekschip gebruikt voor de tweede wereld oorlog .het was een groot grijs,blauw schip met kanonnen,vliegtuigen,en radio’s en radars, en wat je allemaal kunt bedenken op een schip. Ook waren er bedden,hokjes voor al je spullen,en nog een cafetaria. ook was er een strand daar. wij wouden graag zwemmen want we hadden een zwembroek,auto om je in te verkleden. Maar we hadden geen handdoeken. jammer!

Weer naar school.  De eerste dag van school was wel leuk maar iedereen was wel moe. Ik vond de eerste dag van school wel leuk omdat we allerlei  quizzen deden. maar de rest gaat het wel goed met ons en we hebben ons goed vermaakt.

Groeten Colyn !!!  (kijk ook eens naar de video)

10/09/'08:  over school                                            wij  gaan elke dag naar school zoals jullie denken. ik zit in grade  4 en mijn broer in grade 2, Pascalle zit in preschool. het is best leuk op school maar je hebt hier langere schooltijden  en ik heb elke dag gym. Wij doen trefbal, basketball.  dat was  het nieuws.  Groetjes  Colyn.

We go everyday  to school, that think you. I go to grade 4 and my brother go to grade 2, Pascalle go to preschool. It is very nice on school but you have long school time and I have everyday gym. We are playing  dutchball , basketball. That was the news of  Colyn.

Bye bye say Colyn.

13/08/'08: hallo vrienden,

ik ben vandaag nnar de school gegaan.we zijn ook nog naar de kerk geweest.en we hebben nog rekenen gedaan.maar het was leuk.en ik heb huiswerk.

groetjes colyn.

05/07/'08  Hello  family  and  friends.  I  like  it  very  nice  in  America. It  was 4july   independence day  in  America. That  is  the  day  that  America  independence  is  from  England. 15 july  go  we  in  it  house. We  got  a  picknick   gehad. Groetjes  from  COLYN

02/06/'08 --Dit wil ik nog snel even zeggen -- FIJN NOU IK ENGELS  LEER BIJ GROEP 8 EN DAT WE HET THUIS OOK  DOEN. Maar zullen jullie wel e-mailtjes sturen?!

aug. '07: ik vind het leuk om naar amerika te gaan. maar ik zal jullie missen. soms kom ik eens terug in de grote vakantie.

Jiri:

17-08-2008:

ik heb een niewe fiets gekregen. er  zijn hier landschilpaden  en slangen en spinnen . het is hier leuk en we hebben  al friendjes. Het is wel leuk op school. er ziten twaalf kintjes in mij klas. Ik ben al bij een kindje geweest.  en bij een verjaardag van ons buurjongetje.

 

 

 

 

 

aug. '07: ik vint er niks aan,aleen vint het leuk dat ik met mijn nintendo in het vligtuig mag speelen.

Pascalle:

31-3-09: ik wil graag vertellen aan mensen, euh. ik was naar dierentuin (foto) en met kerstmis naar oma. En sinterklaas deed mij allemaal kadootjes. En als mijn verjaardag komt krijg ik ook kadootjes. En euh, dat is alles.

Familie Jonker | leonenchristel@jonkeronline.com