Even voorstellen.
Wat ging vooraf
Kijkje in NM (2/07)
En nu...tot vertrek
Hobbs, dagboek
School
Naar school in NM
Foto's van school.
Nieuws van CJP
For the english
Fotoalbum
Video
Informatie, contact
Gastenboek

24 maart - 4 april 2008

In deze 2 weken is Leon voor het werk naar de nieuwe site geweest. Daar mocht hij controles uitvoeren mbt constructie van de nieuwe hallen. Maar ook is hij natuurlijk nog wat rond gaan neuzen. Nou ja... sightseeing is daar meer van... nog meer zand en nog meer ja-knikkers. Gelukkig voor ons was hij na 2 weken weer thuis en kon hier alles weer volop draaien.

Want in de tussentijd gaat het allemaal wel door. De voorbereidingen nemen nu toch wat vastere vormen aan. Visa-aanvraag, uittreksels bij de gemeente halen, enz. Maar ook de engelse les voor mij en de kinderen beginnen vorm te krijgen.

Dit korte stukje zal de laatste zijn op deze plek. Ik ben druk zoekende naar een goede blog, om daar makkelijker en sneller onze verhalen van de komende tijd te kunnen schrijven.

Woensdag 10 januari 2008

Nu is er dan goed nieuws. In ieder geval duidelijkheid. De vertrek-datum voor ons is gepland op      1 juli 2008. Dan hebben we nog tijd om rustig het land wat te verkennen en ons te gaan settellen voordat de kinderen naar school moeten. Deze gaan namelijk starten rond 14 augustus 2008.

Dus ... nu moeten we ons nog verder gaan verdiepen in allerlei zaken. Ofwel de puntjes op de i zetten. Wat moeten we allemaal nog regelen, waar hebben we al genoeg over gehoord/gelezen, welke formulieren moeten we nog invullen? Er zal vast nog veel gedaan moeten worden en dat moet de komende maanden gebeuren.

 

Top van de Sierra Blanca
Luchtfoto van het fabrieksterrein.

Woensdag 11 juli 2007

Nou, het laatste nieuws is minder goed nieuws. Wel is er sinds afgelopen vrijdag duidelijkheid over ons vertrek. We blijven nog een vol jaar in Nederland. En zullen vertrekken in augustus 2008. Dit komt door allerlei vergunningen omtrent de werkvisa van de Amerikanen die in Nl nog opgeleid worden en vanwege de bouw in NM. 

Woensdag 9 mei 2007

We wachten nog steeds op een vertrek datum. In ons 'voorbezoek' hebben we gehoord dat het vertrek uitgesteld is.
Natuurlijk is dat flink balen. We zijn al zover en hebben al zoveel dingen geregeld, dingen opgezegd enz. dat het even weer wennen is. We blijven dus nog een tijdje in Nederland. De planning is (zover nu bekend) een vertrek in maart 2008.
Wel is het goede bericht binnen gekomen dat er weer gestart is met de bouw in New Mexico. Dus er wordt volop gewerkt aan het bouwen van de fabriek. En als dat nou nog wil vlotten zal er wel een datum van vertrek volgen.
We wachten maar even af.
Zodra we weer nieuws hebben zullen we het op de site zetten zodat ook jullie op de hoogte zijn.

Familie Jonker | leonenchristel@jonkeronline.com